логотип

ХХІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЗЕМЛЕРОБСЬКОЇ МЕХАНІКИ»

16 18 жовтня п.р. в Житомирі відбулась ХХІІІ Міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвячена 122-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка.

Організатори конференції НУБіП України та Житомирський агротехнічний фаховий коледж гостинно зустріли учасників заходу, серед яких були представники закладів вищої та фахової передвищої освіти, Науково-методичного центру ВФПО, наукових установ та виробництва.

На конференції розглядались питання завершених етапів розробок машин і обладнання сільськогосподарського виробництва, механізації сільського господарства, транспортних технологій і засобів в АПК, конструювання і надійності машин для сільського господарства та харчових технологій, удосконалення та нові розробки біотехнологічних процесів і технічних засобів.

Цікавим та пізнавальним було відвідування ТОВ «ДГС-Україна» Greenfarm Zt, де в рамках конференції відбувся практичний семінар «Використання різнотипових автоматизованих систем зрошення під час вирощування продукції рослинництва захищеного грунту».