логотип

МАЙСТРАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ – НИМИ СТАЮТЬ

З 4 по 19 червня поточного року в онлайн-режимі з метою промоції кращого педагогічного досвіду було проведено цикл вебінарів «Школа педагогічної майстерності» за результатами Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2024». Проведення подібних заходів, сприяє розвитку творчого потенціалу, самореалізації та підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти. За вісім зустрічей свій досвід презентували понад 60 переможців. Учасниками заходу стали більше 700 осіб.

Увагу було звернено на організацію освітнього процесу у закладах фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану та повоєнної відбудови України, роботу структурних підрозділів закладів освіти, менеджмент інноваційної діяльності у професійній підготовці конкурентоспроможних фахівців, цифровізацію освітнього процесу, педагогічну майстерність та інноваційні освітні технології у діяльності викладачів, а також виховання студентської молоді в умовах сучасних викликів.

Переможці конкурсу – педагоги закладів фахової передвищої освіти всієї України – від Заходу до Сходу, з Півночі – до Півдня. Вони презентували електронні посібники, інтерактивні навчальні посібники, навчально-методичні комплекси з дисциплін, освітні вебсайти викладачів, інноваційні підходи до навчально-методичного забезпечення практичної підготовки здобувачів освіти  (віртуальні лабораторії, інтерактивні, електронні практикуми, кейси-контролю), сучасні форми візуалізації навчального матеріалу (смарт-лекції, ютуб-канали, тощо).

Сподіваємось, що проведені заходи активізують до участі нових учасників у конкурсі  у 2025 році. Бажаємо успіхів та натхнення!