логотип

Науково-методичний центр ВФПО відновлює роботу Медіатеки електронних засобів навчання

Шановні колеги! Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти відновлює роботу Медіатеки електронних засобів навчання https://nmcbook.com.ua. На жаль, у зв’язку з припиненням роботи обладнання, розділ «Електронні підручники і посібники» не функціонує, але ми намагаємось до частини матеріалів відновити доступ. Така ж ситуація і з електронними підручниками у категорії «ТОП 20 кращих робіт переможців конкурсу», де були розміщені роботи-переможці конкурсу «Електронні освітні ресурси у професійній діяльності педагогів». Але кращі відкриті онлайн-курси функціонують і з ними можна працювати онлайн.

Також після невеликої перерви відновила роботу ПЛАТФОРМА МООС (масових відкритих онлайн-курсів) для підвищення кваліфікації педагогів  https://kursik.com.ua. Вхід на платформу з Медіатеки електронних засобів навчання та за вище вказаною адресою. Заходьте на платформу, відкривайте головну сторінку, вибирайте курс і навчайтесь. Якщо система попросить вас зареєструватись – зареєструйтесь. Після навчання ви зможете самостійно створювати електронні освітні ресурси.

На ютюб каналі «СЕО – ЦЕНТР ЕЛЕКТРОННОЇ ОСВІТИ» https://www.youtube.com/channel/UCGDeDqR6yEQU-pNQiluagug будемо розміщувати актуальне відео на допомогу викладачам.

Ми будемо раді, якщо у цей складний час ми об’єднаємо зусилля і зможемо допомогти один одному. Тому, якщо у вас є авторські електронні засоби навчання чи інший освітній матеріал (посібники у ПДФ-форматі, презентації тощо) – надсилайте на електронну пошту [email protected] і ми їх розмістимо у Медіатеці електронних засобів навчання. Давайте працювати разом!