логотип

Підвищення кваліфікації заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти за програмою “Ефективне управління освітнім процесом”

910 листопада п.р. відбулося підвищення кваліфікації заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти за програмою “Ефективне управління освітнім процесом”.

Перед слухачами виступили спікери заходу, які цікаво та змістовно висвітлили інновації в освітньому процесі, тенденції розвитку ринку праці і ринку освітніх послуг, підготовку стандартів фахової передвищої освіти та навчально-методичного забезпечення освітнього процесу.

Учасники заходу отримали корисну інформацію про підвищення якості освітнього процесу у фаховому коледжі, створення електронних освітніх ресурсів, актуальні питання інспектування стану організації підготовки фахівців у закладах фахової передвищої освіти та атестації педагогічних працівників.

Підвищення кваліфікації надало можливість його учасникам глибше ознайомитись з питаннями планування освітнього процесу та формування педагогічного навантаження, особливостями підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, методики впровадження спеціалізованого хмарного програмного забезпечення інструментів дистанційного навчання.

Також виступаючі розповідали та ділились досвідом про професійний розвиток викладача в системі методичної роботи закладу фахової передвищої освіти, проєкти технічної допомоги ЄС та можливості участі у них закладів фахової передвищої освіти України, організацію практичної підготовки студентів відповідно до вимог сучасного виробництва, взаємодію бухгалтерської служби закладу освіти із заступником директора з навчальної роботи, ознаки емоційного вигорання та перші симптоми депресивного розладу, особливості інклюзивної освіти у закладах фахової передвищої освіти.

Заступники директорів з навчальної роботи відзначили, що захід був важливим, пізнавальним, змістовним та інформаційно насиченим.

Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам підвищення кваліфікації за їх роботу.