логотип

Посібник нового покоління «Хірургія ветеринарної медицини»

Пропонуємо вашій увазі у загальному доступі посібник нового покоління “Хірургія ветеринарної медицини”, який розміщений у Медіатеці електронних засобів навчання, розділ «Підручники і посібники PDF», 211 «Ветеринарна медицина» або за посиланням https://cutt.ly/CHP1Kct.

Запропонований навчальний посібник нового покоління відповідає програмі дисципліни «Хірургія ветеринарної медицини» та максимально наближений до сучасних європейських стандартів навчальної літератури.

У структурі посібника 24 теми, що відповідають розділам «Оперативна хірургія», «Загальна та спеціальна хірургія», «Ортопедія» та «Офтальмологія».

Навчальна інформація викладена в чіткій, логічній послідовності, повнокольорово ілюстрована відповідними зображеннями та містить мотиваційні графічні елементи, що допоможуть акцентувати увагу на ключових питаннях під час опрацювання матеріалу.

Посібник допоможе сформувати клінічне мислення у майбутніх фахівців ветеринарної медицини, а також сприятиме розвитку у студентів навчальної та професійної компетентностей. Призначений для студентів та викладачів спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».