логотип

ПРОПОНУЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК «ВЕЛИКОМАСШТАБНІ ЗНІМАННЯ» ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 193 «ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ»

Дорогі наші колеги та студентство! Незважаючи на складні умови роботи та навчання, ми разом тримаємо освітянський фронт. Методисти та фахівці Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти продовжують створення та вдосконалення сучасних засобів навчання – електронних підручників і посібників, посібників нового покоління, відеолекцій, які розміщено у вільному доступі на електронному освітньому ресурсі Медіатека електронних засобів навчання nmcbook.com.ua

До уваги студентів спеціальності «Геодезія та землевпорядкування» пропонуємо електронний посібник «Великомасштабні знімання», який містить базові поняття зйомки підземних комунікацій, Державної геодезичної мережі. У ньому розглядаються теорія та методика великомасштабної зйомки.

Посібник розроблений відповідно до змісту нормативної програми з дисципліни «Великомасштабні знімання». Складається з 8 розділів і містить 73 елементи візуалізації з них 10 – відеоматеріали.

Сподіваємося, що електронний посібник стане у нагоді і педагогам, і студентам, знання яких необхідні для відбудови нашої держави.