логотип

Проведено семінар – тренінг “Інноваційні освітні технології вивчення процесів, машин і обладнання в рослинництві”

17 – 18 квітня 2019 у Харківському НТУСГ ім. Петра Василенка було проведено семінар-тренінг “Інноваційні освітні технології вивчення процесів, машин і обладнання в рослинництві” для науково-педагогічних працівників зі спеціальності 208 “Агроінженерія”, в якому взяли участь завідувачі кафедр сільськогосподарських машин аграрних закладів вищої освіти, представники НМЦ «Агроосвіта» та заводів сільськогосподарського машинобудування.

На семінарі-тренінгу обговорено технології і методики викладання навчальної дисципліни «Сільськогосподарські машини» відповідно до перспективних напрямків сільськогосподарського машинобудування та ефективного використання машин і обладнання в рослинництві.

Змістовним та цікавим було ознайомлення з матеріально-технічною, науково-методичною і навчальною базами кафедри сільськогосподарських машин університету.

Учасники заходу поспілкувалися з науково-педагогічними працівниками Харківського НТУСГ ім. Петра Василенка, висловили власні ідеї, думки, практичні напрацювання, обмінялися досвідом роботи.
Під час підбиття підсумків слухачі відзначили, що семінар-тренінг пройшов на високому науково-методичному рівні. Насичена програма дала можливість глибше ознайомитися з актуальними питаннями інноваційних освітніх технологій вивчення процесів, машин і обладнання в рослинництві, що, в свою чергу, підвищить рівень викладання навчальної дисципліни «Сільськогосподарські машини» в аграрних університетах.