логотип

У ЖНАЕУ презентували молодіжну програму “STUDAYS’19”

У рамках молодіжної програми “STUDAYS’19” Житомирський національний агроекологічний університету 25 лютого відвідала  начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту  міської ради  Ірина Ковальчук.

На заходу були присутні проректор  з науково-педагогічної роботи, соціального та гуманітарного розвитку  Іван Мартинчук, голова студентської ради    Іван Дем’янчук та голова профкому студентів   Олександр Лопатюк, студентський актив   – представники усіх факультетів ЖНАЕУ.

Ірина Ковальчук розповіла про основні напрямки діяльності управління, найцікавіші проекти, реалізовані протягом останнього часу та закликала студентів ділитися ідеями, долучатися до активної роботи у якості волонтерів.

Також вона нагадала, що молодь Житомирського національного агроекологічного університету всіляко підтримує різноманітні соціальні, благодійні, екологічні,  спортивні та культурні ініціативи не лише на рівні навчального закладу, але й міста.

За словами Ковальчук, зустріч у ЖНАЕУ відбулася на традиційно високому організаційному рівні і   стала заключною з   циклу “Studays’19”. Тепер в управлінні чекають на студентські проекти і сподіваються на плідну співпрацю.

«Ви живете в цьому місті, здобуваєте освіту, розвиваєтесь. Маєте власні пріорітети й цінності, а ще – власне бачення того, яким має бути Житомир завтра, аби тут хотілося залишатися й працювати надалі. Зараз маєте прекрасну можливість показати себе, а разом з тим, представити власний проект, який об’єднає навколо  себе багато людей, буде цікавим і корисним. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту  міськради нині демонструє чітку готовність до співробітництва і цим шансом варто скористатися», – зауважив проректор Мартинчук.

Нагадаємо, що минулого тижня у ЖНАЕУ для  студентів провели провели  семінар-тренінг для студентського активу «Будь активним! Будь креативним!». 

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету