логотип

УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «КОМУНІКАЦІЇ НА ВІДСТАНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

27 квітня 2023 року на базі Чернівецького медичного фахового коледжу в режимі онлайн відбулася ІІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція з міжнародною участю «КОМУНІКАЦІЇ НА ВІДСТАНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ».

Участь у роботі конференції взяли понад 100 учасників – здобувачів вищої та фахової передвищої освіти з 12 областей України: Вінницької, Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Чернігівської, Харківської, Сумської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької.

З вітальними словами до учасників звернулися кращі експерти наукових установ, зарубіжних закладів освіти та громадських організацій:

Фрозіна КУЗИК, к.мед.н., директорка Чернівецького медичного фахового коледжу

Ірина ЛЕПЕХА – завідувачка кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»

Наталія СВЕСТУН – директорка Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної військової адміністрації

Оксана САКРІЄР – директорка Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації

Алла ГАПЕЙ – голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області

Микола СЕМЕНЮК – методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області

Артур ПРОЙДАКОВ – переможець національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021, учитель української мови та літератури приватної школи «Мідгард» м. Київ

Андрій КАПАЦИ – голова студентського парламенту Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

Програма конференції щільна й насичена, активно обговорювалися сучасні тренди розвитку освітнього процесу в Україні, міжнародна та міжкультурна комунікація здобувачів освіти, створення безпечного освітнього середовища, популяризація принципів академічної доброчесності.

Чудовим продовженням пленарного засідання стали секційні заняття, на яких здобувачі освіти мали можливість подискутувати за тематиками доповідей.

В умовах воєнного стану, непростих викликів та загроз для суспільства українська наука, як і в цілому наша держава продовжує розвиватися попри всю складність подій. Юні науковці обмінялися досвідом та інноваціями.