логотип

ЗАСІДАННЯ РАДИ ДЕКАНІВ ТА НМК ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 211 «ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА» ТА 212 «ВЕТЕРИНАРНА ГІГІЄНА, САНІТАРІЯ І ЕКСПЕРТИЗА»

Про виклики сьогодення у галузі освіти 21 «Ветеринарна медицина» та шляхи їх вирішення йшлося 28 грудня 2022 р. на онлайн-засіданні Ради деканів та НМК зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

На підсумковому засіданні обговорили відповідність (адаптацію) Стандартів освіти, програм навчальних дисциплін (освітніх компонент), навчальних планів та програм ЄДКІ, пропозиції щодо удосконалення програм ЄДКІ зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та інтеграцію програм навчальних дисциплін (освітніх компонент) для здобувачів освіти за різними термінами навчання. Також розглянуто питання дистанційного навчання, проблеми, які виникають, та шляхи їх рішення. Модератор заходу ‒ Голова Ради деканів Микола Цвіліховський. Участь у засіданні взяли всі декани факультетів ветеринарної медицини України та члени науково-методичних комісій зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Наприкінці засідання учасники окреслили плани на майбутнє..